24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

ArcelorMittal Galati ofera locuri de munca studentilor

ArcelorMittal lansează, pentru prima dată, un program de Internship care va include stagii de practică pentru studenţii în an terminal sau pentru prospeţii absolvenţi ai facultăţilor de profil. În 2012, peste 300 de studenţi vor fi implicaţi în acest proiect.

„Prin acest proiect, dorim să-i pregătim pe viitorii noştri specialişti şi să adaptǎm cunoştinţele lor teoretice la procesele şi realităţile curente din unitatea noastrǎ", a declarat Bruno Ribo, Director General al ArcelorMittal Galaţi.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.