24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Firme Galati / Constructii Galati

Arinson Galati echipamente pentru constructii

Arinson Galati, este o firma cu capital roman, infiinta in anul 1995, avand sediul in Galati, nr. de inregistrare J17/793/1995, cod fiscal RO 7389860, are ca domeniu principal de activitate producerea, comercializarea si inchirierea echipamentelor pentru constructii:

    - Echipamente pentru constructii
          - executie la comanda si inchiriere: schela metalica modulara de fatada; turn mobil de lucru la inaltime; esafosaje pentru sustineri; stanta manuala pentru taiat otel beton; cheie manuala de fasonat otel beton

    - Constructii la rosu (constructii nefinisate)
            - fundatii; structuri; acoperisuri

    - Sistematizari
            - canalizari; trotuare;  pavaje

    - Lucrari de hidroizolatii
    - Montaj cosuri de fum din inox si ceramica
    - Lucrari de tinichigerie - montaj sisteme de preluare a apelor fluviale

    - Confectii metalice diverse
            - debitari tabla pana la 1 mm grosime;  suduri prin puncte: tabla de la 0,6 pana la 2 mm; profile rotunde de la Ø 2 pana la Ø 6.

Echipamentele pentru constructii executate de firma Arinson S.R.L. Galati corespund normelor de produse si standardelor de securitate ale Uniunii Europene fiind testate de Institutul de Cercetare pentru Echipamente si Tehnologii in Constructii (ICECON – INSPECT ROMANIA).
      Produsele Arinson se monteaza rapid, se manipuleaza usor, necesita un volum redus de transport si depozitare, cu posibilitatea de completare in timp a unor elemente componente.
      Firma S.C. Arinson S.R.L. Galati, pune accent pe imbunatatirea calitatii si fiabilitatii produselor si stabilirea de relatii comerciale de durata.
      Obiectivul firmei SC Arinson SRL Galati este dezvoltarea continua a ofertei de echipamente pentru constructii.

Adresa: Str. Dogariei, nr. 105, Galati
Tel./Fax. +4 0336 114 568
Mobil: +4 0722 461 381
E-mail: arinson08@gmail.com;    office@echipamenteconstructii.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.