Noutati :

  

 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri locale / Servicii

ArisTravel Braila

ArisTravel Braila este agentia de turism unde toate asteptarile legate de turism se transforma in realitate.
    Serviciile oferite sunt de calitate, intotdeauna la nivelul exigentelor. Scopul nostru este sa cream cele mai bune si mai interesante oferte, pentru a veni mereu in intampinarea dorintelor clientilor nostri.
Suntem adaptabili la cerintele clientilor, pe care ii consideram a fi importanti in egala masura.
ArisTravel Braila este agentia de turism care te trimite in vacante exotice, pe meleaguri pana acum doar visate. Daca plecati in luna de miere, ArisTravel Brailava asteapta cu oferte speciale.
In tara sau in strainatate, la munte sau pe litoral, ArisTravel Braila se preocupa ca serviciile de care veti dispune sa fie de calitate, tarifele sa fie cele mai mici si satisfactiile cele mai mari.
ArisTravel Braila va ofera cazare in hoteluri din toata lumea la tarife competitive, pachete turistice complete si programe la cerere, vacante individuale si de grup, croaziere, circuite, bilete de avion, servicii de inchiriere auto si asigurari de sanatate.

AGENTIA BRAILA
Adresa: Calea Calarasilor nr. 30
Telefon: 0339.401.141;   Fax: 0339.401.126;     Mobil: 0745.095.055;
E-mail : braila@aristravel.ro

ARIS TRAVEL
Adresa: Str. Brailei - nr. 86, Bl. BR5A - Parter
Telefon: 0336.401.501;    Fax: 0336.401.601;     Mobil: 0752.150.001;
E-mail : alina.petrea@aristravel.roAsteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 

Adauga un comentariu


   
Nick    
   
Comentariu    
   
CAPTCHA Image
Scrieti textul din imaginea de mai sus *
Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii
   

 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

HOROSCOPUL DE AZI

Stiri Braila de ultima ora

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 

Pagini memorabile din trecutul Brailei

Luni, 9 noiembrie 2015, ora 17,00 la Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila, Piața Poligon nr. 4, are loc lansarea cărții ”Pagini memorabile din trecutul Brăilei” de Gheorghe Gorincu. Pe lângă lansarea volumului amintit, autorul serbează și [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.