24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arterele principale se imbraca de sarbatoare

Campania electorala a pus monopol pe Braila si strazile principale cat si cele secundare au fost impodobite cu materiale de promovare a personajelor politice care au vrut sa convinga alegatorii sa le dea votul lor pe 9 decembrie. Suntem in luna sarbatorilor de iarna si daca majoritatea magazinelor si chiar a caselor s-au impodobit cu beculete si beteala, strazile Brailei au ramas luminate doar de becurile stalpilor de electricitate. Firav si timid de duminica seara strazile au inceput a lua vesminte de sarbatoare cu braduti, ghiralnde sau clopotei toate luminoase. Calea Clarasilor este deja luminata, partial ce-i drept, iar fata Primariei straluceste falnic.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.