24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Asociatiile de proprietari galatene datornice vor primi apa de Paste

În schimbul acestui act de „clemenţă", conducerea SC Apă Canal aşteptă ca asociaţiile datornice să se prezinte la sediul societăţii pentru reeşalonarea debitelor restante şi poate chiar pentru achitarea lor, fie chiar şi parţial.

Având în avedere apropierea sărbătorilor de Paşti, cu începere de astăzi şi până în data de 22 aprilie, S.C. Apă Canal S.A. va relua temporar alimentarea cu apă potabilă a blocurilor asociaţiilor de proprietari la care din cauza datoriilor se aplică programe de restricţionare sau după caz sistare a furnizării.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.