24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atac sangeros in fata Scolii Speciale Constantin Pufan din Galati

Un gălăţean de 25 de ani, care şi-a atacat iubita cu cinci ani mai tânără chiar în poarta unităţii de învăţământ a fost oprit să comită o veritabilă tragedie chiar de gardianul care păzeşte instituţia.

Totul a pornit de la o ceartă între Ionuţ Stamate şi Raluca Ţurcanu, bărbatul neacceptând că iubita lui părăsise locuinţa pe care o împărţeau. Ieri dimineaţă a aşteptat-o în faţa Şcolii "Constantin Pufan" din Micro 40 în speranţa că o va face să se răzgândească.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.