24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Atentie: abonamentele gratuite Braicar trebuie schimbate

Persoanele care beneficiaza de abonamente gratuite pe liniile de transport public in comun ale Braicar trebuie sa isi schimbe abonamentele pentru a a beneficia de facilitati si in 2013. Schimbarea abonamentelor gratuite se face prin prezentarea la Agentia de abonamente din Bariera Calarasilor sau la unul din cele doua Dispecerate (str. Ulmului respectiv MOL capatul liniei 4). Sunt necesare su cateva acte:
- copie xerox, BI sau cartea de identitate
- cupoanele de pensie valabile pentru luna anterioara emiterii abonamentului, in original si copie.
- completarea unei declaratii pe propria raspundere dar si o cerere ce se pot achizitiona de la punctele de vanzare de bilete sau de la sediul Braicar.
Pensionarii ale caror venituri se incadreaza in limita maxima de 1.000 lei beneficiaza de abonamente gratuite.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.