24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

Audit Account SRL Braila

 • Str. Scolilor 81 Braila
 • Localitate: Braila
 • Telefon: 0239662488
 • Cod Fiscal: 16544890
 • Numar Registrul Comertului: J09/548/2004

Stiri despre Audit & Account SRL Braila
O firma din Braila va face un audit la un proiect derulat de Prefectura Iasi. Societatea Audit & Account SRL Braila si-a atribuit licitatia organizata de Prefectura Iasi in cadrul proiectului ce vizeaza colaborarea institutionala intre institutiile iesene. Firma braileana si-a adjudecat licitatia contra sumei de 18.998 lei. "Licitatia a vizat atribuirea unor servicii de audit a proiectului Îmbunatatirea calitatii si eficientei serviciilor publice oferite cetatenilor judetului Iasi, prin dezvoltarea capacitatii de gestionare a informatiei la nivelul Institutiei Prefectului Judetului Iasi si facilitarea comunicarii inter – institutionale.

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
      

   

  Modele
  ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.