24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

AutoVic Braila service auto rapid

AutoVic Braila service auto rapid, infiintata in anul 2006, prin punctul de lucru situat in Braila, Soseaua Ramnicul Sarat nr.46,vine in intampinarea clientilor cu o gama diversa de servicii sustinute de o dotare tehnologica de ultima ora.
   Politica firmei pune accent în primul rând pe deservirea clientilor, atât persoane juridice cât si persoane fizice, cu profesionalism si într-un timp cât mai scurt.
   Societatea va pune la dispozitie un atelier de service auto rapid dotat cu echipamente performante, in conformitate cu standardele europene.
   Principalele atuuri pentru care alegeti service-ul AUTOVIC sunt: utilaje performante, personal calificat, curatenie, promptitudine, posibilitatea de a supraveghea operatiunile din atelier.
   Asiguram service roti la cele mai inalte standarde de calitate. Pentru aceasta folosim aparatura computerizata si personal tehnic calificat.

AUTOVIC vă oferă:
    GEOMETRIE ROTI
     INLOCUIT ANVELOPE
     ECHILIBRAT ROTI
     LUCRARI MECANICE
     PIESE AUTO
     ACCESORII AUTO
     JANTE SI ANVELOPE
 
Adresa: Strada Ramnicu Sarat nr.46, BRAILA (vis-a-vis de PROGES)
Telefon:  0239.610.143 / 0744 324 721
 E-mail:    stefan_gerea@yahoo.com

 


Url: www.forumbraila.ro/Servicii+Braila-p3-10-1-1.htm


E-mail: stefan_gerea@yahoo.com


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.