24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autocar cu elevi din Belorusia implicat in accident la Maxineni

Clipe de cosmar pentru un autocar plini cu minori din Belorusia pe DN 23, Brăila-Focşani, la ieşirea din localitatea Măxineni. Impact frontal intre autocarul plin cu copii si o masina, marca Fiat, in care erau trei tineri. Dimineata acestei zile a insemnat sfarsitul pentru cei trei  tineri din Fiat iar pentru soferul autocarului va o viata fara picioare. In accident a mai fost implicat si un tractor de balotiera caruia s-a izbit Fiatuln depasire.
Din fericire copii din autocar sunt teferi insa cei trei tineri de 29, 30 şi 33 de ani au murit în această dimineaţă pe DN 23, Brăila-Focşani, la ieşirea din localitatea Măxineni.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.