24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autorii incendiului au fost identificati

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Zăvoaia şi din cadrul Secţiei 5 de Poliţie Rurală Viziru s-a stabilit că I.Ionel (37 de ani) şi T.Ionel (24 de ani), ambii din localitatea Zăvoaia, sunt autorii unei distrugeri comise în ziua de 24.10.2013, în jurul orelor 20:00, în dauna persoanei vătămate N.Enache (51 de ani), din aceeaşi localitate.

În fapt, cei doi au incendiat un număr de 700 snopi de coceni, un adăpost pentru ovine şi un coteţ pentru porci, valoarea prejudiciului fiind estimată la suma de 3.000 de lei.

Pe numele autorilor a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de distrugere prin incendiere.   


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.