24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Autoturism brailean incendiat intentionat

Persoane rămase încă necunoscute au incendiat, duminică noaptea, un autoturism marca Skoda staţionat pe strada Mioriţei. Imediat proprietarul maşinii a sunat la pompieri.

La faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Detaşamentul 1 din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila. A ars partea din faţă a maşinii, fiind afectat şi motorul.

”Ne-am deplasat imediat la faţa locului pentru a lichida incendiul. ", a declarat mr. Ştefan Stoian, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.sursa: viatabrailei.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.