24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avertizare hidrologica pentru Prefectura Braila

Avertizare hidrologica pentru 12 prefecturi din judetele situate în zona Dunarii, dupa ce s-a constatat ca pot avea loc rupturi ale podurilor de gheata si cresterea artificiala de niveluri cu efecte locale pe sectorul aval Oltenita.

Cele 12 prefecturi avertizate sunt: Braila, Calarasi, Caras Severin, Constanta, Dolj, Galati, Giurgiu, Ialomita, Mehedinti, Olt, Teleorman, Tulcea.

"Ca urmare a variatiilor de temperatura înregistrate în ultimele zile si a celor prognozate pentru perioada urmatoare, si având în vedere existenta formatiunilor de gheata pe fluviul Dunarea, s-a constat ca pot avea loc fragmentari ale podurilor de gheata, desprinderea si punerea în miscare a formatiunilor de gheata, precum si îngramadirea acestora în sectoarele cu viteze mai mici ale debitelor si cresterea artificiala de niveluri cu efecte locale pe sectorul aval Oltenita", se arata într-un comunicat de presa al Ministerului Mediului si Padurilor. Vezi prognoza meteo Braila pe urmatoarele zile 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.