24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avocatul Sorin-Constantin Ispas condamnat la 1 an cu suspendare

Avocatul Sorin-Constantin Ispas, din cadrul Baroului de Avocaţi Brăila, a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an de închisoare, cu suspendare condiţionată, pentru complicitate la infracţiunea de luare de mită. Avocatului i s-a fixat şi un termen de încercare de 3 ani.

Prin aceeaşi hotărâre judecătorească, Curtea de Apel Constanţa l-a condamnat pe omul de afaceri brăilean Ioan Marta la o pedeapsă de 3 ani de închisoare, cu suspendare condiţionată, pentru dare de mită, cu termen de încercare 5 ani. Sentinţa poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Magistraţii au dedus, pentru Ioan Marta, durata reţinerii şi arestului preventiv de la 23 la 28 octombrie 2010, iar pentru Sorin Ispas perioada 26-27 octombrie 2010 (reţinere). Mai trebuie precizat faptul că, odată cu pronunţarea sentinţei, a încetat şi măsura obligării de a părăsi ţara, pentru ambii inculpaţi.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.