24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Servicii

BCR Asigurari Braila

Inca de la infiintare, din anul 2001 pana in anul 2008, BCR Asigurari - membra a Grupului BCR, a reusit prin seriozitate, perseverenta si efort continuu sa isi atinga obiectivul principal, acela de a detine un loc intre primele companii de profil din Romania, pe segmentul asigurarilor generale. La inceputul anului 2009, BCR Asigurari – membra a Vienna Insurance Group si Erste Group, a devenit o companie puternica, solida, un concurent redutabil pe piata de asigurari generale din Romania, prin adaptarea permanenta la cerintele pietei, dovedind astfel eficienta unui management de inalta clasa.
     Suntem de 10 ani alaturi de clientii nostri, ne respectam promisiunile facute prin corectitudine si rapiditate in acordarea despagubirilor si furnizam consultanta in alegerea celui mai potrivit program de asigurare. Pentru ca intelegem dificultatile cauzate de producerea unui eveniment nedorit, misiunea noastra este de a reprezenta un sprijin solid si prompt pentru asigurati, in momentele dificile ale acestora, fata de care ne-am luat angajamentul ferm sa ii protejam. BCR Asigurari isi desfasoara activitatea astfel incat sa asigure profitabilitate pentru actionari si sa devina un membru respectat al societatii romanesti.
    Din anul 2011, BCR Asigurari, in calitate de furnizor oficial de servicii de asigurare al Casei Regale a Romaniei si de partener preferat pentru bancassurance al grupului BCR, isi propune sa atinga excelenta in satisfactia clientilor, astfel: crearea unei relatii viabile si de lunga durata cu toti asiguratii prin imbunatatirea continua a calitatii serviciilor, actualizarea si diversificarea permanenta a portofoliului de produse in functie de solicitari, fidelizarea clientilor existenti si atragerea celor noi printr-o strategie prudentiala de risc si profitabila pentru ambele parti.

SUCURSALA BCR Asigurari Braila,
Adresa: Str. Calarasilor nr. 17, Braila
Telefon: 0239.613.744 - 0372.737.550 - 0372.737.551
FaxFax: 0239.613.050
E-mail: braila@bcrasig.ro

Url: Cumpara acest link (scrie la contact)


Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.