24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bacalaureat 2012: si olimpicii copiaza

Pe 28 mai 2012, a avut loc prima probă scrisă din cadrul sesiunii speciale a examenului de  bacalaureat pentru participanţii la olimpiade şi competiţii internaţionale, proba de limba şi literatura română.
Conform datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău, în cele două centre de examinare au fost prezenţi 878 din cei 880 de candidaţi înscrişi. Din totalul elevilor care au susţinut proba, 20 au fost eliminaţi din examen din cauza tentativelor de fraudă (telefoane mobile, căşti, materiale ajutătoare etc.).
Neregulile au fost descoperite atât cu ajutorul sistemului de camere de supraveghere din sălile de examen, cât şi cu ajutorul profesorilor supraveghetori care şi-au făcut datoria.
Marţi, 29 mai, a avut loc proba obligatorie a profilului. În următoarele zile, respectiv, miercuri 30 mai, şi joi, 31 mai se vor desfăşura proba la alegere a profilului şi specializării şi proba la limba şi literatura maternă.
Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18.00), iar depunerea contestaţiilor va avea loc în cursul aceleiaşi zile, în intervalul orar 18.00 - 22.00. Vineri, 1 iunie, vor fi soluţionate contestaţiile şi vor fi afişate rezultatele finale. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.