24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bacalaureatul de toamna incepe astazi

Brailenii cu restante la bacalaureat au sansa sa isi castige diplomele incepand de astzi in cadrul examenelor la probele piredute. Repetitia probelor din cadrul examenului de bacalaureat se face in perioada 20 - 31 august, timp in care cei dornici de a obtine diploma de bac, isi pot depune toate eforturile pentru a-si atinge telul.

Saptamana aceasta sunt evaluate competentele lingvistice de comunicare orala, pentru ca saptamana viitoare sa fie analizate probele scrise, in functie de specializare si profil.

Pe 2 septembrie vor fi afişate primele rezultate, până la ora 16.00, iar între orele 16.00 - 20.00 se vor putea depune contestaţiile. Afişarea rezultatelor finale va avea loc pe 5 septembrie.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.