24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Forum Braila / Afaceri Braila / Magazine

BadenMob Braila

BadenMob Braila produce si comercializeaza mobilier baie, mobilier bucatarie. Mobilarea baii este o decizie importanta si totodata un exercitiu de rafinament. De aceea, fabrica Badenmob va ofera începând din anul 2004 o gama variata de mobilier de baie ce va transforma caminul dumneavoastra într-un loc cald si primitor. Situata în Braila, pe o suprafata de 3500 mp, fabrica Badenmob dispune de tehnologie de ultima generatie în domeniul industriei mobilei.
În acest fel va putem oferi produse de o calitate de top, la nivelul standardelor U.E. În cadrul Badenmob veti gasi o tanara echipa de profesionisti, gata sa satisfaca exigentele dumneavoastra si în aceelasi timp sa va ofere cel mai competitiv pret de pe piata. În acest catalog va prezentam o bogata colectie de corpuri adresate clientilor care doresc sa îsi mobileze baia cu stil, utilitate si un cost redus.
     În încercarea de a satisface cele mai pretentioase gusturi, folosim la confectionarea mobilierului materiale si tehnologii de ultima generatie menite sa ofere un aspect placut si o rezistenta deosebita la mediul umed din baie.

ShowRoom
Adresa: Varsatura, str. Principala 42, Braila, Romania
Telefon: 0239 634 610
Fabrica
Adresa: Str. Ramincu Sarat nr. 86, Braila, Romania
Telefon: 0040 239 665 873
Fax: 0040 339 401 503
E-mail:  office@badenmob.ro

Asteaptam comentariile si sugestiile dvs. pe Facebook dar si comentarii libere fara cont.

 

Din aceeasi categorie

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

Stiri Braila de ultima ora

Fara condamnati la alegerile locale si parlamentare

Cetatenii condamnati definitiv la pedepse privative de libertate pentru infractiuni savarsite cu intentie sa nu mai poata fi alesi in organele administratiei publice locale, in Camera Deputatilor, in Senat si in functia de Presedinte al Romaniei [ descarca... ]

 

Seara Menestrelilor la Casa Goanga

Casa de Cultură a Municipiului Brăila vă invită, sâmbătă, 7 noiembrie 2015, de la ora 17:00, la „Seara Menestrelilor” - un recital de muzică şi poezie barocă şi renascentistă oferit de grupul Anonym Consort. [ descarca... ]

 
          

     

    Modele
    ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.