24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bagat in spital de propriul frate

Vineri, 10.01.2014, în jurul orelor 14:20, un tânăr din comuna Cazasu a sesizat la poliţie faptul că F.Florin (39 de ani), din aceeaşi localitate, l-a lovit cu un băţ pe fratele lui, F.Marian (33 de ani), în timp ce se aflau pe o stradă din comună.

În urma loviturilor primite, victima a suferit leziuni pentru care a fost transportată la UPU Brăila, unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Agresorul a declarat că şi-a lovit fratele din cauză că i-a luat o pereche de cizme din imobilul unde locuiesc împreună.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.