24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbat gasit fara viata in propria locuinta

La data de 24 martie a.c., la orele 19:10, D.O. (65 de ani), din oraşul Însurăţei, a sesizat la Poliţie faptul că, în jurul orelor 17:00, l-a găsit pe vecinul lui, C.D. (44 de ani), decedat în locuinţa sa, din oraşul Însurăţei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a găsit cadavrul pe pat şi a luat măsura transportării acestuia la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.