24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barbat prins la pescuit ilegal

Pescuitul de luni l-a dus necazuri. Un barbat din Braila a fost prins la pescuit. Nimic anormal numai ca barbatul folosea o metoda interzisa de lege. Jandarmii l-au surprins pescuind cu plasa monofilamat, legea interzicand aceasta practica in pescuit. Tanarul deja prinsese 13 kg de platica, cantitatea care a fost confiscata de oamenii Jandarmeriei cat si instrumentele de pescuit ilegal. Barbatul s-a ales cu intocmirea actelor de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „producere, import, deţinere, comercializare sau utilizare a uneltelor de plasã de tip monofilament”.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


 


 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.