24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bataie in plina strada reclamata la 112

Luni seara, 4 noiembrie 2013, la  orele 22:40, politisti de la Politia orasului Faurei au fost sesizati, prin apelul de urgenta 112, de L.Ioana, din acelasi oras, despre faptul ca pe strada Mecanizatorilor, din Faurei, avea loc un conflict între mai multe persoane.

La fata locului s-au deplasat de îndata politistii, care l-au identificat pe M.Sandel (32 de ani), localnic, care prezenta leziuni la nivelul fetei. Acesta a declarat ca, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovit de L.P. (16 ani) si N.Marian (23 de ani), ambii din orasul Faurei.

Persoana agresata a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportata cu ambulanta la U.P.U. Braila.

Fata de agresori a fost întocmit dosar penal pentru savârsirea infractiunii de lovire sau alte violente.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.