24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bataie intre eleve brailence la inceput de an scolar

Anul scolar a  debutat pentru doua eleve din Braila cu o incaierare la colt de strada. Marul discordiei: Facebook-ul si cateva comentarii rautacioase care le-a facut pe fete sa se paruiasca. Actiunea s-a intamplat la colţul Şcolii Generale nr. 23, iar fetele sunt eleve de la Liceul Pedagogic, posibile viitoare cadre didactice. In incaierare a intervenit si un baiat care a lovit pe una dintre fete, toata actiunea avea public insa nimeni nu a anuntat Politia.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.