24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Batrana gasita decedata in grajd

Duminica la orele 18:35, D.A. (30 de ani), a sesizat la Poliţie, apelând numărul de urgenţă 112, faptul că a găsit-o decedată pe mama ei, D.R. (59 de ani), în grajdul din curtea locuinţei din satul Baldovineşti, comuna Vădeni.

Imediat după primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a stabilit din primele cercetări că victima s-a electrocutat în momentul în care a atins un cablu racordat la reţeaua de curent electric, care avea o porţiune din izolaţie uzată.

Cadavrul a fost transportat la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.