24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biciclist accidentat grav pe raza localitatii Baraganul

Sâmbătă dimineaţă, la orele 9:10, ofiţerul de serviciu de la Poliţia oraşului Însurăţei a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că, pe DE 584, pe raza localităţii Bărăganul, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.

După desfăşurarea primelor cercetări la locul producerii accidentului, echipa operativă a stabilit că B.Gelu (50 de ani), din municipiul Brăila, în timp ce conducea autoturismul, pe drumul european, dinspre Slobozia către Brăila, la intersecţia cu DJ 211 B, l-a surprins şi accidentat pe C.Costică (49 de ani), din comuna Bărăganul, care se deplasa cu bicicleta pe DE 584 şi a virat către drumul judeţean menţionat, fără să se asigure.

Ambii bărbaţi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că biciclistul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,97 mg/l.

În urma accidentului, acesta a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Judeţean Brăila şi apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.