24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

7 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biciclist accidentat pe DE 584

Vineri, la orele 18:05, S.F. (45 de ani), din comuna Romanu, în timp ce conducea autoturismul, pe DE 584, la km 6+300 m, a surprins şi accidentat pe biciclistul O.C., care nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a biciclistului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.

După efectuarea cercetării la faţa locului, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.