24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Big Brother va actiona si pe strazile Brailei

Braila va fi impanzita de camere video. Actiunea gen Big Brother are ca scop paza video in diferite locatii din braila cu incidenta mare de infractiuni, accidente, etc. Braila va fi monitorizata de 11 camere video, 11 locatii diferite vor fi supravegheate de ochiul de sticla al camerelor video. Autoritatile brailene doresc ca în cel mai scurt timp să finalizeze proiectul ce vizează supravegherea video a traficului din oraş.

„Camerele de supraveghere sunt în stadiul de finalizare. Au fost montate camerele respective, se lucrează la branşare şi adunarea imaginii în zona Poliţiei Locale. În vara această va fi gata categoric”, a declarat Aurel Simionescu, primarul municipiului Brăila.

Primarul Simionescu declară că în această vară se va da drumul la sistem, şefa de la Strategii susţine că abia prin toamnă lucrările se vor termina
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.