24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biserica Greaca din Braila poate fi reabilitata

Gheorghe Bunea Stancu vrea ca Arhiepiscopia "Dunarii de Jos" si Comunitatea greaca sa ajunga la o intelegere si sa dea Biserica "Buna Vestire" pe mana Consiliului Judetean sau a Primariei, pentru a o reabilita.

Cel putin acest lucru reiese din declaratia facuta de presedintele CJ Braila, in cadrul celei mai recente sedinte ordinare a consilierilor judeteni.

"In legatura cu Biserica Greaca, la aceeasi concluzie pe care o discutam noi in plen - cand spuneam ca suntem dispusi sa intervenim, numai sa se faca ceva -, au ajuns, se pare, si cei de la Comunitatea greaca si Arhiepiscopia. E doamna de la Comunitatea greaca aici si stiu ca are legaturi in zona, poate puneti si dumneavoastra umarul, sa predea Consiliului Judetean si Primariei, indiferent cui, nu conteaza, biserica, sa ne apucam de treaba", a declarat Stancu. Acesta se teme pentru viitorul cladirii si considera ca trebuie sa se actioneze de urgenta pentru a evita avarierea si mai grava sau chiar naruirea.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.