24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Blonde Avalanche Braila este supravegheata astazi de Ministrul Apararii Nationale

Oaspete de seama la Blonde Avalanche 2012, actiune militara desfasurata in Braila, in perioada 17-21 septembrie, cu participanti din România, Slovacia, Ucraina şi Ungaria. Astazi, de la ora 9.45, Ministrul Apărării Naţionale, Corneliu Dobriţoiu, participă, în Poligonul Vărsătura, la Ziua Distinşilor Vizitatori a exerciţiului Blonde Avalanche 2012.  Scopul Blonde Avalanche este de a antrena  personalul Batalionului multinaţional de geniu “TISA” pentru executarea misiunilor specifice, de limitare şi înlăturare a consecinţelor dezastrelor naturale.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.