24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boschetar galatean transformat in traficant de masini de lux

Bărbatul locuiește într-o cocioabă făcută din resturi adunate de la gunoi, dar este proprietarul unei firme care a „prăduit" trei limuzine de lux în valoare de 200.000 de euro.

Mafia limuzinelor de lux, luată în vizor. Poliţiştii au făcut, miercuri, percheziţii în judeţele Mehedinţi, Vrancea, Galaţi şi Ilfov, fiind căutate trei persoane care ar fi luat în leasing, printr-o firmă din Strehaia, trei autoturisme Mercedes în valoare de 200.000 de euro, apoi le-au vândut în Germania.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.