24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braconierii galateni pescuiesc cantitati enorme de scrumbie

În doar 24 de ore, poliţiştii de frontieră au surprins în flagrant şi reţinut opt pescari ilegali. Acestora le-au fost întocmite dosare penale pentru braconaj, furt calificat şi folosirea de unelte de pescuit interzise, confecţionate din plasă tip monofilament.

Postul Paştelui şi Floriile, cu ale lor dezlegări la peşte, i-au pus pe treabă pe braconierii care profită de creşterea cererii şi ocazia de a face un ban. Se pescuieşte ilegal oriunde prada este garantat bogată şi de aceea, în aceste zile, poliţiştii de frontieră sunt nevoiţi să ducă un adevărat război împotriva pescarilor ilegali.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.