24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila a fost impanzita de afise elecorale

S-a dat startul la campania electorala pentru alegerile locale din 2012 in Braila. Politicienii isi demareaza actiunile de castigare a voturilor. Au nevoie de ele pentru a-si asigura functiile politice. Deja in tot municipiul Braila au fost amplasate 61 de panouri pentru afisaj electoral. Brailenii vor fi intampinati de aceste panouri zilnic in ideea de a-si croi o idee spre cine va merge votul propriu.

S-a facut si o extragere la sorti pentru ordinea incrierii pe panou. Primul e fruntea, nu? Ei si cel care este cap de lista este candidatul independent Sergiu Diacomatu urmat de Marian Capatana si Eugen Moise. Cea care inchide lista, ultima de altfel, este Simona Draghicescu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.