24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are Ambulatoriu nou la Spitalul Judetean

Se pare ca Braila s-a pus pe inaugurari. Dupa Statia de Epurare a apelor reziduale data spre folosinta saptamanile trecute, astazi iti aduc la cunostinta o noua realizare:

Brăilenii au la dispoziţie, începând de săptămâna aceasta, zeci de cabinete medicale, pe diferite specialităţi, dotate cu aparatură de ultimă generaţie. Mult aşteptata inaugurare a Ambulatoriului de specialitate de la Spitalul Judeţean Brăila a avut loc sâmbătă, în prezenţa unor oaspeţi din ţară şi străinătate. Ceea ce i-a impresionat cu adevărat pe invitaţii prezenţi la eveniment a fost Imagistica, RMN-ul de la spitalul brăilean fiind unul dintre cele mai performante din ţară.sursa: ziarulcuvestibune.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.