24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

2 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are centru de terapie pentru copiii autisti

Copii autisti au sansa de a socializa dar si de a beneficia de tratamente specifice problemelor lor la noul centru de zi Floricica dechis in Braila, la parterul Blocului R8 de pe Aleea Narciselor, cartier Obor. Educatia si recuperarea copiilor autisti cat si a celor cu sindromul Down este telul centrului Floricica care se poate pune in slujba a 10-16 copii. Centrul de zi Floricica este rezultatul colaborarii dintre Asociaţia "Art Terapie CES.AU" Brăila, Fundaţia "Lumina" şi cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Brăila.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.