24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

3 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are cinci localitati izolate

Cele cinci localităţi sunt Frecăţei, Măraşu (din IMB) Vişani, Jirlău şi Galbenu (în partea de vest a judeţului). Au fost deblocate din rezervele statului alimente şi apă care urmează să ajungă în aceste comune.

Potrivit spuselor maiorului Ştefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU Brăila, în momentul în care se va putea ajunge în Insula Mare a Brăilei şi în vestul judeţului, alimentele şi apa care au fost deja pregătite vor ajunge la destinaţie.sursa: adevarul.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.