24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are consilieri judeteni si municipali cu acte in regula

Primele investiri oficiale in urma alegerilor locale din 10 iunie. Festivitatea de înmânare a certificatelor doveditoare ale alegerii consilierilor, primarului municipiului şi preşedintelui Consiliului Judeţean Brăila a avut loc ieri la Prefectura Brăila, in Sala Mare.
 
Nu toţi au fost prezeţi la eveniment, cea mai vizibilă absenţă a fost cea a consilierului PP-DD, Sorin Ovidiu Bălan. Fiecare consilier a primit certificatul doveditor al alegerilor, iar după felicitările de rigoare, evenimentul s-a încheiat în aceeaşi atmosferă destinsă.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.