24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are nevoie de 280 de persoane pentru comisiile sectiilor de votare

In ziua de 10 iunie cand toata Romania va vota, exista locuri disponibile de munca pentru cei care doresc sa se inscrie preşedinţi sau locţiitori de preşedinţi de secţii de votare din municipiu.

Efortul depus nu este voluntar ci este rasplatit cu o indemnizaţie de 85 lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de 5 zile. Trebuie precizat faptul ca aceatsa suma se impozitează conform prevederilor legale în vigoare.

Registratura Primăriei Municipiului Brăila a început înscrierile, incepand din 14 mai, pentru persoanele doritoare care vor să fie în perioada zilei de 10 iunie, ziua votării, preşedinţi sau locţiitori de preşedinţi de secţii de votare din municipiu.

In Brăila sunt 139 de secţii de votare, iar numărul persoanelor care trebuie să se înscrie este de peste 280.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.