24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 6 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are organigrama noua

Vicepreședintele Viorel Mortu a prezentat in ultima sedinta a Consiliului Judetean o noua organigrama a institutiei. Prin noua organigramă a fost mărit numărul de personal în cadrul a două compartimente extrem de importante pentru instituţie, Direcţia Tehnică şi Achiziţii Publice, posturi ce urmează să fie scoase la concurs cât mai curând.

„Am mărit numărul de persoane la Audit deoarece sunt neauditate sectoare de 10 ani. O afirmaţie dură fac acum, dar este realul care mă îndrepăţeşte să spun asta. Este o situaţie inacceptabilă. De aceea, acolo am sporit cu încă o persoană şi avem patru posturi la Audit, cum nu a fost până acum. Am găsit resurse, integrându-ne în buget şi în numărul de persoane pe care îl cere Prefectura Brăilei să creăm o structură de turism în cadrul judeţului, o structură de cultură şi un reprezentant care să răspundă de compartimentul atât de complicat, Sănătatea. Niciuna dintre acestea nu era până acum. Sigur, mai sunt şi alte chestiuni delicate. De exemplu, purtătorul de cuvânt. Ditamai instituţia avea ocazional comunicate de presă. Nu e normal. De aceea am încercat să rezolvăm aceste chestiuni pe care le-am văzut ca elemente rămase în urmă sau uşor defazate cu ritmul cerut de o instituţie ca aceasta în plan judeţean şi în plan naţional, prin colaborare cu instituţiile statului”, a precizat Viorel Mortu.

Potrivit noii organigrame, CJ Brăila ar trebui ca până la sfârșitul anului 2015 să scoată la concurs 17 posturi, dintre care cinci de conducere, pentru care se intenţionează ca în toamnă să se organizeze concursurile de ocupare, fie prin promovare, fie prin recrutare.


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.