24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

1 + 7 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila are scoli fara mobilier pentru acest nou inceput de an scolar

Chiar daca pana la inceperea noului an scolar mai este mai putin de o saptamana, scolile brailene nu si-au facut temele si au de recuperat pe ultima suta de metri pentru a-i intampina pe elevi in conditiile optime necesare actului educational. Situata in Braila indica pentru clasele pregatitoare faptul ca mobilierul este adus la scoli in procent de 90,25 la suta, din totalul de 73 de unitati de invatamant, respectiv 2093 de seturi. Pana acum s-au asigurat seturi de mobilier in 64 de unitati, respectiv 1889.
Stadiul autorizarii sanitare se prezinta astfel: din totalul de 298 de unitati de invatamant, 12 cu personalitate juridica si 177 structuri , un numar de 139 de unitati, sunt autorizate din punct de vedere sanitar, iar 151, nu.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.