24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila este amenintata de seceta

Canicula anuntata timpuriu de specialisti nu este un semn bun nici pentru oameni, datorita disconfortului pe care ni-l creeaza, dar nici pentru pamant, deoarece agricultura este pusa in pericol. Daca acum trei saptamani ne temeam de inundatii, acum seceta pune bete in roate activitatii agricole.

Canicula din această perioadă va afecta culturile din toată regiunea Bărăganului. Potrivit prognozei întocmite de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) şi valabilă până la 20 iunie, regiunile sud-estice şi local sudice, estice şi vestice vor prezenta, în următoarele zile, deficite moderate de umiditate în solul agricol, în special la culturile de porumb.
De asemenea, rezerva de umiditate accesibilă plantelor de porumb pe adâncimea de sol 0 - 50 centimetri va prezenta în continuare valori satisfăcătoare, apropiate de optim şi optime în majoritatea zonelor de cultură.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.