24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 5 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila este sub amenintarea caniculei

Vara incepe sa isi intre in drepturi oferin Romaniei temperaturi ridicate. De ieri insa pentru judetul Braila se vor inregistra temperaturi care vor pune in pericol confortul locuitorilor. De ieri, 13 iunie 2012, a început perioada caniculară şi la Brăila. Astăzi specialiştii preconizează temperaturi de până la 35-37 de grade, iar în această noapte minima va fi de 19 grade, cu cer parţial noros, posibil precipitaţii cu descărcări electrice. Indicele de confort termic de umiditate va fi maxim de 80, la care corpul uman poate să reziste. Pragul critic este de 80. Acolo unde valoarea este egală sau mai mare, populaţia trebuie să se protejeze adecvat.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.