24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila fara bani pentru gropi de gunoi ecologice

Aproape jumatate din judetele din Romania, printre care si Braila, vor ramane fara proiectele pentru sistemul integrat de colectare a deseurilor daca nu-si vor rezolva problemele locale in maximum o luna de zile.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, si Ministerul Afacerilor Europene, Leonard Orban, le-au dat termen 30 de zile autoritatilor locale si centrale sa finalizeze toata documentatia pentru obtinerea finantarilor.

"Din pacate am ajuns intr-o faza in care autoritatile locale nu inteleg sa treaca peste neintelegerile politice in general. Consiliile locale si judetene au la dispozitie o luna de zile sa rezolve problemele dintre ele. In speta, se cearta consiliul judetean cu primariile, care nu respecta contractul pe care l-au incheiat pentru amengajarea gropilor de gunoi. Daca noi nu reusim sa finalizam aceste proiecte, atunci ramanem in urma la absorbtia fondurilor", a spus Laszlo Borbely, ministerul Mediului. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.