24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

5 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila scapa de canicula si da de furtuni

De la o extrema la alta. Meteorologii ne avertizeazaa vom fi gazde pentru furtuni dezlantuite dupa cele cateva zile de canicula. Daca in weekend ne-am topit sub cele 41 de grade, de astai furtunile par sa ia cu asalt judetul Braila. Previziunile meteo includ pentru zona Brailei descarcari electrice si furtuni. Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de furtuni, valabilă până marţi, 28 august, ora 09:00. Meteorologii avertizează că în aceste zile se vor semnala intensificări susţinute ale vântului, instabilitate atmosferică şi răcire accentuată.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.