24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 2 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila si ziua de 1 noiembrie

Ionel Voineag nascut la 1 noiembrie 1950 in Brăila, este un tenor consacrat al muzicii lirice românesti. A urmat cursurile renumitului liceu (astazi colegiu) "Nicolae Balcescu" in a carui cor a cantat (azi nu mai exista acest cor), dupa care a urmat cursuri de pian, chitara si violoncel la "Scoala Populara de arta din Braila" (astazi Scoala Populara de arte Vespasian Lungu).Citeste tot articolul despre Ionel Voineag.

Titus Mocanu, estetician roman de renume mondial, s-a nascut la 1 noiembrie 1923 in Brăila si a decedat la 26 aprilie 2004 in orasul german Köln.
A studiat filosofia la Cluj, a fost asistent la Facultatea de Filosofie și Drept intre anii 1947 si 1948, insa a fost înlăturat din învățământ datorita reformelor comuniste in învățământ si nu numai din 1948. Citeste mai departe despre Titus Mocanu. 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.