24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 8 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila si-a stabilit bugetul pentru deszapezire in acest an

Consiliul Judetean Braila se pregateste pentru iarna si a adoptat suma necesara deszapezirii in judet. Banii care vor fi alocati pentru deszapezirea drumurilor in Braila iarna aceasta, numara 2,5 milioane de lei. Valoarea este estimativa, greutatile iernii ce va veni nu pot fi apreciate concret. Consiliul Judeţean Brăila a lansat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) licitaţia pentru desemnarea firmei ce va menţine practicabilă în sezonul rece 2012 - 2013 reţeaua de drumuri din întreg judeţul.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.