24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 1 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila va ingropa cablurile de pe stalpi

De când s-au înfiinţat societăţile de televiziune şi internet prin cablu, fiecare a ales să îşi amplaseze aceste cabluri pe stâlpi, ajungându-se în situaţia în care nu mai apuci să vezi decât “ciorchini” şi rulouri de cablu, în locul stâlpului de iluminat. Pe de altă parte, în urmă cu ceva timp, Uniunea Europeană a emis o recomandare statelor membre că aceste încrengături de cabluri trebuie să dispară, iar cea mai viabilă soluţie este ca acestea să fie îngropate. Deoarece există o mulţime de probleme subterane, legate de diverse ţevi şi alte reţele de transport utilităţi, acest lucru nu a fost posibil până acum.

Cu toate acestea, se pare că, pe câteva străzi din urbea noastră, aceste cabluri vor fi cu adevărat îngropate. În speţă, este vorba despre strada Griviţei, Bulevardul Dorobanţilor, dar şi Calea Călăraşilor.sursa: arcasu.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.