24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

8 + 4 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Braila va rasuna a muzica internationala de folclor in perioada 20-22 iulie

Sunete din folclor vor rasuna melodios de-a lungul Brailei. Are loc ce-a de-a VI-a editie din Festivalul International de Folclor "Cantecul de dragoste de-a lungul Dunarii" in perioada 20-22 iulie.

Evenimentul muzical urmareste redescoperirea, valorificarea si promovarea creatilor populare si afirmarea de noi interpreti ai genului vocal destinat prin definitie sa sporeasca bogatia spirituala a tuturor locuitorilor de la Dunare si nu numai.

Consiliul Judetean Braila impreuna cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila se ocupa de buna organizare a acestui eveniment.

In ceea ce priveste primiile acordate, s-au nominalizat si sumele pentru castigatori la:
Premiul I - 5.000 euro
Premiul II - 3.000 euro
Premiul III - 1.500 euro
3 mentiuni a cate  500 euro.
 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.