24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

4 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean de 72 de ani gasit decedat in locuinta sa

Duminică, 17 martie a.c., la orele 12:10, brăileanul S.P. (35 de ani), a sesizat telefonic la Poliţia Municipiului faptul că, de circa o săptămână, nu l-a mai văzut pe vecinul său, V.T. (72 de ani), şi nici nu raspunde la uşa apartamentului.
   
La faţa locului s-au deplasat poliţişti şi lucrători din cadrul I.S.U. Brăila, care au deschis uşa locuinţei din interior, după ce au intrat pe geam.

În incinta imobilului a fost găsit pe canapea cadavrul victimei şi s-a luat măsura transportării acestuia la morga Serviciului Judeţean de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Din primele verificări s-a stabilit că septuagenarul locuia singur şi era cunoscut cu afecţiuni medicale.

 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.