24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

6 + 0 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean impuscat in plina strada in cartierul Vidin

Un bărbat din cartierul Vidin, municipiul Brăila, a ajuns la spital, după ce un necunoscut l-a împuşcat în spate.

Omul a povestit că nu şi-a dat seama că a fost împuşcat, până când nu a ajuns acasă, unde mamaa observat că este plin de sânge pe spate.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a chemat Ambulanţa, iar medicii au confirmat faptul că avea o plagă împuşcată.

"Prezenta o plagă împuşcată în spate, i s-a acordat primul ajutor şi a fost dus la UPU", a declarat Silviu Radu, managerul SAJ Brăila, potrivit Adevărul.

Bărbatul este acum în afara oricărui pericol, medicii reuşind să-i scoată din spate un corp metalic de mici dimensiuni. Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili împrejurăruile exacte în care a avut loc fapta şi cine este cel care a făcut uz de armă în plină stradă. Citeste stiri braila


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.