24 Martie :

  
1714: Constantin Brâncoveanu este mazilit | 1973: Pink Floyd lansează albumul Dark Side of the Moon | 1990: A luat ființă Serviciul Român de Informații (SRI)
 


 
Adresa de email

0 + 3 =


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Brailean in rol de agresor si agresat

Desi poate sta dupa gratii aproape 8 ani daca judecatorii de la Curtea de Apel Galati nu se vor dovedi mai indulgenti, unul dintre tinerii artisti implicati in bataia din septembrie 2009, de pe str. Mihai Eminescu, continua sa intre in bucluc. Intamplator sau nu, si acest nou scandal in care a fost implicat Cristian Urse, caci despre el e vorba, s-a produs in conditii oarecum similare cu cel care il poate costa ani buni din viata.

Mai precis, a fost implicat intr-o bataie, pornita, ca si data trecuta, de un fost prieten al iubitei lui.

Totul s-a intamplat la un an dupa scandalul din 2009, mai precis pe 27 septembrie 2010. In ziua respectiva, in jurul orei 19.30, Cristian Urse se afla in centru, in Piata Traian, cu prietena sa, Cristina P., aceeasi fata din cauza careia a pornit si prima bataie.

De aceasta data, asa cum a declarat Cristian, in timp ce el se afla pe o banca in Piata Traian cu Cristina, la ei a venit fostul prieten al acesteia, Dumitru Florinel C., insotit de un tanar necunoscut.sursa: radioiasi.ro


 

Adauga un comentariu pe facebook

 

 

Comentarii (0)


  
 

LOCURI DE MUNCA

 
 

CV-uri Braila Galati

 
 

 

Modele
ForumBraila.ro: site care prezinta online stiri, informatii si evenimente din viata judetului Braila. Vei gasi adrese utile si date de contact ale firmelor, scolilor, liceelor, gradinitelor si institutiilor publice din Braila, stiri despre prognoza meteo pe urmatoarele zile in judetul nostru, poze, harti si prezentari detaliate despre obiectivele turistice, istorice sau personalitatile Brailei.